Визначення рівня економічної безпеки України в галузі залізничного транспорту: екологічний та соціальний аспект - Шевченко, А.І. (Управління економікою: теорія та практика, 2016)
За сучасною методологією проведено інтегральне оцінювання рівня економічної безпеки України в галузі залізничного транспорту в розрізі екологічної та соціальної складових. Розраховано нормувальні, порогові, оптимальні значення, вагові коефіцієнти, а також математичні очікуванняіндикаторів.