Теоретичні аспекти інвестиційної активності підприємств - Самодурова, Д.А. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2016)
Визначено сутність інвестиційної активності підприємств. Розглянуто показники та методи оцінки інвестиційної активності підприємств. Проаналізовано інвестиційну активність підприємств України в останні роки.