Розрахунок продуктивності пилосистеми котлів ТПП-312 енергоблоків 300 МВт при спалюванні непроектних видів палива - Мисак, С.Й. (Энерготехнологии и ресурсосбережение, 2015)
Наведено матеріали з розроблення алгоритму та програми розрахунку сушильної та розмелювальної продуктивності пилосистем котлів ТПП-312 з кульовими барабанними млинами енергоблоків 300 МВт при спалюванні непроектних видів палива. Розроблений алгоритм та програма дають змогу проводити розрахунки у залежності від якості палива та готовності пилосистем. Дотатково за допомогою програми можна визначити параметри, заміри яких у пилосистемі неможливі або недостовірні, зробити аналіз впливу окремих характеристик палива та стану пилосистем на сушильну та розмелювальну їх продуктивність. Наведено обгрунтування недовідпуску (більше 20 %) електроенерг ії електростанціями України з пиловугільними котлами при спалюванні непроектних видів палива.