Використання об'єктів культурної спадщини - Гріффен, Л.О.; Титова, О.М. (Сіверщина в історії України, 2015)
Розглянуто теоретичні та методичні аспекти використання різних видів нерухомих об'єктів культурної спадщини. Зазначено, що сучасне утилітарне використання пам'ятки є важливою передумовою її збереження та прояву історико-культурної змістовності.