Нові відкриття у Миколаївській церкві м. Глухова - Коваленко, Ю.О. (Сіверщина в історії України, 2015)
У статті стисло викладена історія створення та існування визначної сакральної споруди Гетьманщини – Святомиколаївського храму у місті Глухові. Наводяться результати останніх досліджень, зроблених під час реставраційних робіт, що проводилися і ще тривають.