Інтер'єри садиби Качанівка кінця ХІХ – початку ХХ ст. - Товстоляк, Н.М. (Сіверщина в історії України, 2015)
Статтю присвячено вивченню палацових інтер'єрів садиби Качанівка кінця ХІХ – початку ХХ ст., що належала відомому українському підприємцю та меценату П.І. Харитоненку. За допомогою інвентарних книг проаналізовано оздоблення залів та житлових кімнат палацу, художні смаки власника та його родини.