Глухівське міське трикласне училище Федора Терещенка: створення та перші роки існування (1891–1893) - Єсюнін, С.М. (Сіверщина в історії України, 2015)
У статті розглянуто процес створення Глухівського міського трикласного училища Ф.А. Терещенка та його розвиток у перші роки існування. У додатку подано «Положение о трехклассном городском училище Федора Терещенко в Глухове».