Портрети Кочубеїв у фондовій колекції Чернігівського обласного художнього музею імені Григорія Галагана - Ломко, О.М. (Сіверщина в історії України, 2015)
На основі друкованих та архівних джерел у статті досліджуються портрети Кочубеїв, які знаходяться у фондовій колекції Чернігівського обласного художнього музею імені Григорія Галагана. Висвітлюються дані щодо сучасного стану, історико-культурної та мистецької цінності картин.