Київська вулиця Батурина у ХVІІІ ст. - Саєнко, Н.А. (Сіверщина в історії України, 2015)
У статті розглядаються особливості планування та забудови Київської вулиці Батурина у ХVІІІ ст. На ній знаходилися адміністративні і культові споруди, двори мешканців різних соціальних груп.