Міністр народної освіти Олексій Розумовський та його навчальні реформи - Дзекун, К.М. (Сіверщина в історії України, 2015)
В роботі висвітлюється роль українців у сприянні розвитку народної освіти в Російській імперії, розглядається постать Олексія Розумовського як міністра народної освіти.