Формування філателістичної колекції Національного історико-етнографічного заповідника "Переяслав" поштовими марками України 1992–2000 років - Ревега, В.В. (Сіверщина в історії України, 2015)
У статті досліджується формування філателістичної колекції Національного історико-етнографічного заповідника «Переяслав» поштовими марками України 1992–2000 років.