В. К. Щербаков – керівник Чернігівського інституту народної освіти - Боровик, А.М. (Сіверщина в історії України, 2015)
Стаття присвячується маловідомим сторінкам історії Чернігівського інституту народної освіти 20-х років ХХ ст. Мова йде про короткий період управління вузом В.К. Щербаковим.