Діяльність А. В. Верзилова у сучасній історіографії - Скоренок, С.Г. (Сіверщина в історії України, 2015)
У статті проаналізована та систематизована література, яка складає інформативний потенціал дослідження історіографічного аспекту діяльності чернігівського міського голови, громадського діяча, історика та краєзнавця А.В. Верзилова (1867–1931).