Діяльність Сосницького краєзнавчого музею на чолі з Ю. С. Виноградським (1920–1938 рр.) - Бойко, Н.О. (Сіверщина в історії України, 2015)
У статті визначено та схарактеризовано основні напрямки діяльності Сосницького краєзнавчого музею під керівництвом Ю.С. Виноградського (1920–1938 рр.). Відзначено внесок Ю.С. Виноградського у становлення та розвиток музею.