Культурно-просвітницька діяльність Національного заповідника "Глухів" - Мошик, І.В. (Сіверщина в історії України, 2015)
Проаналізовано особливості культурно-просвітницької роботи Національного заповідника «Глухів» у сучасних умовах. Здійснена характеристика її напрямків, форм та методів діяльності, визначений зв'язок з науково-дослідною та науково-освітньою роботою, окреслені пріоритети і перспективи.