Формування структури факультетів Чернігівського державного педагогічного інституту (1954–1998 рр.) - Боровик, М.А. (Сіверщина в історії України, 2015)
Увазі читача пропонуються маловідомі сторінки історії Чернігівського педагогічного інституту. Мова йде про зміни, які відбулись в структурі факультетів за майже 44-річну його діяльність.