Аналіз, прогнозування та управління термомеханічними дефектами в системах водяного охолодження обмоток статорів потужних турбогенераторів АЕС - Виговський, О.В. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2015)
Проаналізовано та проілюстровано взаємний вплив порушень герметичності системи охолодження та термічних дефектів обмотки статора потужного турбогенератора, обґрунтовано необхідність контролю якості дистиляту. Наведено рекомендації по підвищенню надійності та ефективності експлуатації турбогенераторів.