Прогнозна оцінка просторового розподілу потужності дози від прилеглої радіоактивно забрудненої території при будівництві централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива - Павловський, Л.І.; Бахмачук, П.О.; Стоянов, О.І. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2016)
Запропоновано модель просторового розподілу потужності дози. Завдяки цьому були визначені місця на проммайданчику комплексу споруд централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива, в яких є суттєвий вплив на дозу зовнішнього опромінення персоналу від навколишньої радіоактивно забрудненої території, що знаходиться у чорнобильській зоні відчуження.