Аналіз методів оцінки стійкості "Арки" нового безпечного конфайнмента до падіння літака - Матченко, Т.І.; Шаміс, Л.Б.; Первушова, Л.Ф.; Матченко, П.Т. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2016)
На підставі аналізу вітчизняних та міжнародних нормативних документів виконаний аналіз методів розрахунків стійкості «Арки» нового безпечного конфайнмента до навантажень при падінні літака. Визначені напрямки подальших досліджень.