Шараєвський Ігор Георгійович (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2017)
Щиро вітаємо завідувача відділу теплогідравліки ядерних установок Інституту проблем безпеки АЕС НАН України, доктора технічних наук Шараєвського Ігоря Георгійовича із 70-річчям!