Адсорбція радіонуклідів на фероціанідах - Стасюк, І.В.; Стеців, Р.Я.; Кріп, І.М.; Мисакович, Т.С.; Краснов, В.О. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2007)
На основі квантово-хімічних розрахунків (метод ab-initio) досліджено адсорбцію іонів цезію, стронцію, уранілу на фероціанідах. При розрахунках ураховано присутність гідратної оболонки. Знайдено рівноважні конфігурації та розподіл зарядів у системі.