Развитие подхода по обоснованию оптимальной периодичности вихретокового контроля теплообменных труб парогенераторов АЭС с ВВЭР - Билей, Д.В.; Пышный, В.М.; Скалозубов, В.И.; Урбанский, В.В. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2007)
Розвивається розроблений раніше підхід ФГУП ОКБ “Гідропрес” по оцінці оптимальної періодичності вихрового струмового контролю теплообмінних труб парогенераторів АЕС із ВВЕР. Сформульовано додаткові умови обґрунтованої зміни періодичності контролю з урахуванням неповного обсягу проведених робіт із діагностики стану теплообмінних труб парогенератора та динаміки утворення критичних дефектів.