Воздействия выбросов радиоактивных веществ на окружающую среду и персонал при преобразовании объекта "Укрытие" ЧАЭС - Сизов, А.А. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2006)
Виконано огляд та узагальнення методик впливу викидів радіоактивних речовин на персонал і навколишнє середовище з погляду застосування для оцінки впливів у процесі перетворення об’єкта “Укриття”. Проведено аналіз існуючих вихідних даних, подано рекомендації з їхнього застосування. Наведено приклади застосування розробленого методичного підходу в проекті стабілізації об’єкта “Укриття” і в концептуальному проекті нового безпечного конфайнмента.