Надійність електротехнічного та теплоенергетичного обладнання – невід’ємна складова безпеки енергоблока АЕС - Деркач, А.Л.; Кенсицький, О.Г.; Ключников, О.О.; Федоренко, Г.М. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2006)
Проаналізовано влив технічного стану електротехнічного та теплоенергетичного обладнання на показники безпеки й надійності енергоблока АЕС. Запропоновано та обґрунтовано нові технічні рішення щодо їх підвищення.