Перспективні заходи щодо оптимізації гомеостазу тварин у зонах радіоактивного забруднення - Нікітенко, А.М.; Малина, В.В.; Ткаченко, Т.П.; Козак М.В. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2005)
Наведено дані про використання природного імуномодулюючого препарату КАФІ, що сприяє нормалізації гомеостазу молодняка великої рогатої худоби, яка вирощується в зонах підвищеного радіологічного контролю.