Лев Аронович Синицький (1924 —2009) (Інститут проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова НАН України, 2010)
11 жовтня 2009 року відійшов у вічність доктор технічних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України Лев Аронович Синицький — відомий фахівець в галузі теоретичної електротехніки.