Пасивна антинейтринна локація надр Землі - Ващенко, В.М.; Павлович, В.М.; Русов, В.Д. (Український антарктичний журнал, 2003)
В роботі пропонується метод антинейтринного зондування земних глибин за допомогою реєстрації антинейтрино декількома детекторами, розташованими в різних точках поверхні Землі.