Проблеми та перспективи дослідження культурної спадщини м. Дунаївці Хмельницької області - Градун, Е.Ю.; Томілович, Л.В. (Сіверщина в історії України, 2016)
Стаття присвячена дослідженням історико-культурної спадщини міста Дунаївці Хмельницької області. Визначено основні проблеми та перспективи для подальшого дослідження та збереження об’єктів культурної спадщини та традиційного характеру середовища історичного населеного місця.