Співпраця Українського комітету охорони пам'яток культури з Київською крайовою комісією у пам'яткоохоронній сфері - Горькова, А.О. (Сіверщина в історії України, 2016)
У статті висвітлено структуру та основні функції Київської крайової комісії. Розкрито зміст пам’яткоохоронної роботи Комісії та її зв’язок з іншими громадськими та державними організаціями України.