Глухівський витвір київського архітектора Володимира Ніколаєва - Вечерський, В.В. (Сіверщина в історії України, 2016)
Стаття присвячена архітектурному комплексу Земської лікарні в Глухові, збудованої в 1880–1895 рр. за проектом знаменитого київського архітектора Володимира Ніколаєва у неоросійській стилістиці в рамках історизму.