Святині Сумщини. До питання з дослідження фрескових розписів Глухівського Петропавлівського монастиря - Юрченко, Н.С. (Сіверщина в історії України, 2016)
Дослідження присвячене фресковим розписам Глухівського Петропавлівського монастиря, які є невід’ємною частиною цього архітектурного комплексу, а також пропозиціям щодо введенню їх до наукового обігу.