Формування комплексу маєтностей гетьмана Івана Самойловича на Лівобережній Україні - Солдатова, К.О. (Сіверщина в історії України, 2016)
У статті висвітлюється історія формування гетьманських володінь І. Самойловича у Ніжинському, Стародубському, Прилуцькому та Миргородському полках.