Поліхромно-адаптаційна корекція психофізіологічного стану людини в Антарктиці - Моісеєнко, Є.В.; Мадяр, С.-А.І.; Ковалевська, О.Е. (Український антарктичний журнал, 2006)
Розглянуто можливість застосування технології поліхромного адаптаційного біорегулювання з метою корекції психофізіологічних синдромальних проявів у людини під час тривалої діяльності на антарктичній станції.