Винокурний промисел Батурина XVII–XVIII ст. - Хармак, М.М. (Сіверщина в історії України, 2016)
У статті розглядається винокурний промисел батуринців. Автор розкриває економічні аспекти діяльності майстрів винокурної справи, відтворює специфіку їх роботи.