Вихованці Києво-Могилянської академії в житті Глухова та Глухівщини - Мицик, Ю.А. (Сіверщина в історії України, 2016)
У статті наводяться дані про вихованців Києво-Могилянської академії – уродженців Глухова, Глухівщини і тих, хто діяв у Глухові. Підкреслюється велика роль Глухова ХVІІ – XVІІІ ст. як важливого культурного, церковного і політичного центру Гетьманщини.