Глухівська співацька школа та роль гетьмана Данила Апостола у її заснуванні - Заїка, О.Я. (Сіверщина в історії України, 2016)
У статті розглядається діяльність Глухівської співацької школи та роль гетьмана Данила Апостола у її заснуванні з огляду на розвиток культури та традицій початкової музичної освіти в Українї у першій половині XVIII ст.