Діяльність архітектора Андрія Квасова у Глухові - Шишкіна, Ю.А. (Сіверщина в історії України, 2016)
Охарактеризовані основні етапи професійної діяльності відомого архітектора періоду Гетьманщини А.В. Квасова, виокремлена та проаналізована творча спадщина будівничого та наголошено на його ролі у формуванні історико-архітектурного середмістя Глухова.