Сотенні містечка Полтавського полку в описі маєтностей Р.Л. Воронцова 1762 р. - Калашник, Є.С. (Сіверщина в історії України, 2016)
У статті на підставі відомостей опису маєтностей графа Р.Л. Воронцова 1762 р. в містечках Полтавського полку Білики, Кобеляки та Нові Санжари аналізуються внутрішня забудова сотенних містечок, їхні околиці та господарська округа.