Глухівська пожежа 1784 р. у свідченнях очевидців та потерпілих - Галь, Б.О. (Сіверщина в історії України, 2016)
У статті зроблена спроба реконструювати перебіг подій під час великої глухівської пожежі 7 серпня 1784 р. До наукового обігу введено низку діловодних документів.