Історія відбудови Батурина за часів гетьмана К.Г. Розумовського - Терех, М.І. (Сіверщина в історії України, 2016)
У статті досліджуються питання відбудови Батурина часів гетьманування К.Г. Розумовського, контракти з майстрами та бригадами, рознарядки та наряди на залучення робітників для будівництва.