Засядко 1-й – Данило Дмитрович (сторінки біографії призабутого учасника Вітчизняної війни 1812 року) - Кужельна, О.В. (Сіверщина в історії України, 2016)
У статті йде мова про представника козацького роду Засядко – Данила Дмитровича Засядка, генерал-майора артилерії, учасника Вітчизняної війни 1812 року.