Дем'ян Васильович Кочубей - Реброва, Н.Б. (Сіверщина в історії України, 2016)
Стаття присвячена одному з видатних представників української родини Кочубеїв – Дем’яну Васильовичу Кочубею. З’ясовано основні етапи його життя, проаналізовано діяльність Кочубея на теренах Чернігівської губернії.