Джерела з історії діяльності земських установ Чернігівської губернії у сфері продовольчого забезпечення населення (60-ті рр. ХІХ – початок ХХ ст.) - Петровська, Ю.М. (Сіверщина в історії України, 2016)
У статті проаналізовано стан джерельної бази з історії діяльності земських установ Чернігівської губернії у сфері продовольчого забезпечення населення у 60-х рр. ХІХ – на початку ХХ ст. Особлива увага приділяється характеристиці основних груп писемних джерел, представлених законодавчими актами, діловодними документами органів державної влади та земських установ, періодичною пресою тощо.