Чернігівщина у мемуарах Василя Дубровського - Казимір, В.А. (Сіверщина в історії України, 2016)
Стаття присвячена мемуарам репресованого українського історика та громадського діяча В.В. Дубровського (1897−1966) про Чернігівщину.