Влаштування центрального електричного освітлення Глухова на початку ХХ ст. - Мошик, І.В. (Сіверщина в історії України, 2016)
У статті розглядаються питання становлення та розвитку енергетичної галузі економіки України початку ХХ ст., виокремлюється проблема влаштування центрального електричного освітлення провінційних міст, аналізується процедура оформлення взаємостосунків міської влади та підприємців відповідної сфери послуг у вирішенні зазначеної проблеми.