Промисловість Чернігова у 1920-х рр.: структури споживання та соціокультурний простір - Непотенко, І.В. (Сіверщина в історії України, 2016)
Стаття присвячена характеристиці кустарної промисловості Чернігова у перше десятиріччя діяльності радянської влади. Розкрито особливості її функціонування та вплив на розвиток міського середовища і побутування його мешканців, а також співіснування в соціокультурному просторі Чернігова.