Місто Глухів за статистичними та адресно-довідковими виданнями 1926 року - Єсюнін, С.М. (Сіверщина в історії України, 2016)
У статті зроблено огляд статистичних та довідкових матеріалів, які розкривають соціально-економічний стан міста Глухова на 1926 р. у його основних галузях: промисловості, торгівлі, кооперації, транспорті, комунальному господарстві, освіті, культурі, охороні здоров’я тощо. Подані статистичні відомості по населенню, кількості будівель, цінах на товари тощо.