Спілка безвірників як інструмент реалізації антирелігійної пропаганди на Ніжинщині в 1920-х роках - Дудка, Л.О. (Сіверщина в історії України, 2016)
На основі архівних джерел та періодичних видань досліджуються характерні риси становлення та поширення безвірницького руху на Ніжинщині в 1920-х роках; аналізуються особливості реалізації антирелігійної пропаганди в регіоні та ставлення населення до владних заходів у здійсненні масової атеїзації.