П.В. Владимирський – тимчасовий керівник Чернігівського учительського інституту (1943–1944 рр.) - Боровик, А.М. (Сіверщина в історії України, 2016)
Стаття присвячується маловідомим сторінкам історії Чернігівського учительського інституту періоду визволення міста від німецької окупації. Мова йде про тимчасове управління навчальним закладом П.В. Владимирським.