Чернігівський державний педагогічний інститут (1954–1998 рр.): джерелознавчий аспект - Боровик, М.А. (Сіверщина в історії України, 2016)
У статті мова йде про джерелознавчу базу дослідження проблем життєдіяльності Чернігівського державного педагогічного інституту за час його існування.